PGGM

PGGM is een coöperatie met dochtermaatschappijen en actief sinds 1 januari 2008. Op deze datum is de uitvoeringsorganisatie van het in 1969 opgerichte pensioenfonds voor de sector zorg en welzijn bij PGGM ondergebracht.

IZZ Zorgverzekeringen

U hebt een prachtige baan, waarin u altijd voor anderen klaar staat. Maar u kunt alleen de best mogelijke zorg leveren aan uw patiënten en cliënten, als u zelf gezond bent en lekker in uw vel zit. IZZ helpt u daarbij. Met onze zorgverzekering hebben we onze specifieke kennis over de behoeften van zorgmedewerkers vertaald naar unieke pakketten die u helpen om gezond te blijven.

Oase & Partners

OASE & partners geeft cursussen, advies en ondersteunt zijn klanten bij het verbeteren van teamprestatie en medezeggenschap. De leden van allerlei teams ervaren de onderlinge verschillen vaak als belemmering voor het goed functioneren van het eigen team, in plaats van het waarderen van de onderlinge verschillen.
Partners van OASE & partners leren teamleden beter samen te werken, door inzicht te geven in de verschillende talenten die de leden van het team hebben.
Naast teamwork heeft OASE & Partners erg veel ervaring in de medezeggenschap binnen de zorg- en welzijnssector. Regelmatig worden cursussen gegeven en ondernemingsraden ondersteunt in hun werk.
Geïnteresseerd? Neem contact op met info@oase-partners.nl 

Ledenadministratie Online

Met Ledenadministratie Online bespaart uw vereniging tijd en geld. De ledenadministratie wordt geintegreerd in uw verenigingswebsite. Onderdelen zoals content management, nieuwsbrieven, contributie innen via automatische incasso, evenementen registratie en intranet maken het de complete oplossing voor veel soorten verenigingen. Onder andere beroepsverenigingen, personeelsverenigingen en autoclubs kunnen met de software de vereniging verder professionaliseren.