PGGM

PGGM is een coöperatie met dochtermaatschappijen en actief sinds 1 januari 2008. Op deze datum is de uitvoeringsorganisatie van het in 1969 opgerichte pensioenfonds voor de sector zorg en welzijn bij PGGM ondergebracht.

IZZ Zorgverzekeringen

U hebt een prachtige baan, waarin u altijd voor anderen klaar staat. Maar u kunt alleen de best mogelijke zorg leveren aan uw patiënten en cliënten, als u zelf gezond bent en lekker in uw vel zit. IZZ helpt u daarbij. Met onze zorgverzekering hebben we onze specifieke kennis over de behoeften van zorgmedewerkers vertaald naar unieke pakketten die u helpen om gezond te blijven.

Oase Traing en Advies

OASE-advies geeft advies en ondersteunt zijn klanten bij het verbeteren van teamprestatie. De leden van teams ervaren de onderlinge verschillen vaak als belemmering voor het goed functioneren van het eigen team, in plaats van het waarderen van de onderlinge verschillen.

Ledenadministratie Online

Met Ledenadministratie Online bespaart uw vereniging tijd en geld. De ledenadministratie wordt geintegreerd in uw verenigingswebsite. Onderdelen zoals content management, nieuwsbrieven, contributie innen via automatische incasso, evenementen registratie en intranet maken het de complete oplossing voor veel soorten verenigingen. Onder andere beroepsverenigingen, personeelsverenigingen en autoclubs kunnen met de software de vereniging verder professionaliseren.