BESTUURSLEDEN GEZOCHT

In verband met vertrek van bestuursleden, zijn we op korte termijn op zoek naar nieuwe kandidaten voor het bestuur van de VHP-Zorg.

De bestuursactiviteiten hebben we in de loop van de jaren drastisch teruggebracht en we komen nog maar 2 tot 4 keer per jaar een middag bij elkaar met afsluitend eten. Daarnaast hebben we de taken zo verdeeld, dat de bestuursleden daarnaast niet al te veel tijd hoeve te spenderen aan de verenigingsactiviteiten. De ondersteuning aan leden is voor de bestuurders in de regel geen activiteit, want deze is in de zeer ervaren en goede handen van onze adviseur Jan van Nuenen.

Als je mee wilt denken over de activiteiten van de vereniging, dan willen we je graag uitnodigen te reageren en als kandidaat je aan te melden.

Heb je naast een algemeen logische insteek ook nog speciale ervaring of kennis op verschillende terreinen, zoals bv. financiën of PR, dan kunnen we dat ook prima gebruiken.

Dus graag zien we positieve reacties op deze oproep, om zo de VHP-Zorg van een goed bestuur te blijven voorzien.

Je kunt reageren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Help de vereniging en meld je als kandidaat aan.

Met vriendelijke groet,

Bert Visser
Voorzitter VHP-Zorg