Invloed hebben op de CAO-onderhandelingen?

Meepraten over de CAO Kraamzorg!!

Graag wil ik je uitnodigen om mee te doen aan een nieuwe vorm van informatie-uitwisseling met de onderhandelaars van cao-partij FBZ.
Voor de onderhandelaars is rechtstreeks contact met de werkvloer van belang, om te weten wat zoal speelt, maar ook om tijdens de onderhandelingen over een nieuwe cao de gang van zaken te kunnen toetsen.

FBZ wil daarom de huidige cao-klankbordgroepen eigentijdser inrichten. Als eerste proef in de praktijk werkt FBZ met VHP-Zorg aan een WhatsApp-groep voor leden die vallen onder de Cao Kraamzorg.

Vind je het leuk hieraan mee te doen?
Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de whatsapp-groep voor VHP-leden, om op een zo makkelijke en laagdrempelige manier uit te kunnen wisselen. Deelname is geheel vrijwillig, en je bepaalt of je reageert of ontwikkelingen meer vanaf de zijlijn volgt. Reageren kan op een moment dat het je het beste uitkomt. Als je deze mail op uw telefoon opent, krijg je met een klik op https://chat.whatsapp.com/IDKIK0nxSMbFl0Y1KjuSi1 je automatisch toegang tot de groep (je kunt zich desgewenst ook weer eenvoudig zelf afmelden).

Hoe verder?
Nu de onderhandelingen voor de nieuwe cao lopen zal onderhandelaar Robert Barendse af en toe een bericht of vraag plaatsen. .

Graag onderhandelt FBZ met betrokkenheid van onze leden over een nieuwe cao.
Als VHP-Zorg stellen we deelname aan deze nieuwe vorm van uitwisselen dan ook zeer op prijs.

De spelregels voor het gebruik van de WhatsApp-groep vind je hier. Als je je aanmeldt ga je akkoord met de spelregels.

 

Met vriendelijke groet,

Bert Visser
Voorzitter VHP-Zorg