Nieuwe baan? Laat je arbeidscontract checken

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je misschien al een sollicitatiebrief verstuurd of een voorstel ontvangen voor de arbeidsovereenkomst?

Je kunt gratis je contract laten checken bij VHP-Zorg. Een adviseur kijkt of het juist is wat er in je arbeidscontract staat, en geeft je advies waar op te letten.

Hoe werkt het?
Heb je de sollicitatieprocedure succesvol doorlopen en wil de werkgever je in dienst nemen? Vraag dan om een schriftelijk voorstel voor je arbeidsvoorwaarden. Zodra je dit hebt ontvangen, neem je contact op met de VHP-Zorg. De adviseur van VHP-Zorg neemt het contract tot op detail door. Worden alle aspecten correct vermeld en komt dit overeen met wetgeving en de cao? Staan er geen overbodige bedingen in? De adviseur kijkt ook of er nog aspecten zijn die verbeterd zouden kunnen worden. De adviseur neemt vervolgens contact met je op om het contract met je door te nemen. Als er ruimte is om over bepaalde punten te onderhandelen, krijg je tips hoe je het arbeidsvoorwaardengesprek het beste kunt aanpakken.

Ondersteuning bij VHP-Zorg
Je hebt bij de VHP-Zorg recht op ondersteuning voor alle vragen of problemen op arbeidsrechtelijk gebied. Mocht het nodig zijn, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vertel ook jouw collega’s over deze mogelijke hulp.

Bestuur VHP-Zorg