Nieuwsbrief VHP-Zorg EXTRA

 

logo

Nieuwsbrief 29 maart 2020

 
 

Uitstel algemene vergadering

Beste leden,

In verband met de crisis rond COVID-19 wordt de algemene vergadering van de VHP-Zorg uitgesteld. Deze was gepland voor 1 april 2020, maar die datum valt binnen de gestelde periode van 3 weken dat alle horecagelegenheden zijn gesloten.
Zodra een nieuwe datum is geprikt, zullen we jullie allen direct op de hoogte stellen.

Mochten er bij jullie vragen zijn rond het corona-virus en alle maatregelen die zijn of worden getroffen, dan kun je die aan ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zullen de vragen inventariseren en daaromtrent een nieuwsbrief samenstellen met de antwoorden.

We hebben veel respect voor al onze collega’s die in de zorg momenteel werkzaam zijn. Gelukkig wordt dat door velen gedeeld, ook buiten de zorg.

Sterkte bij de noodzakelijke zorg die jullie verlenen.

Namens het bestuur en de adviseur van de VHP-Zorg.

Bert Visser
Voorzitter VHP-Zorg

 


Deze nieuwsbrief wordt je aangeboden door de VHP-Zorg. Kijk voor meer informatie op: www.vhp-zorg.nl

 

Lid worden?

Als je lid wilt worden van de vereniging voor professionals in zorg en welzijn (VHP-Zorg) klik hier.


Redactioneel bijdragen?

Als je zelf wilt bijdragen aan de nieuwsbrief, kun je dat per mail sturen naar de redactie van VHP-Zorg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Adreswijziging

Als u gaat verhuizen of van e-mailadres wisselt, verzoeken we je het nieuwe (mail)adres door te geven aan de VHP-Zorg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Advertentie plaatsen?

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Dienstverlening

VHP-Zorg ondersteunt zijn leden (en aankomend leden) op verschillende manieren. Klik hier.

 

Disclaimer

Alle informatie in deze nieuwsbrief is alleen voor informatieve doeleinden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, kan de VHP-Zorg niet instaan voor de juistheid en accuraatheid daarvan. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik of het misbruik van de informatie. Bovenstaande geldt ook voor de links naar andere websites via deze nieuwsbrief. Het plaatsen van advertenties houdt geen aanbeveling van de VHP-Zorg in.

 

 
Uitschrijven bij deze nieuwsbrief