Save the date: P&O en OR-dag ggz op 19 april

op .

Veel werknemers in de ggz-sector ervaren een hogere werkdruk en minder werkplezier door de grote administratieve lastendruk. Daarom wijdt O&O-fonds GGZ de jaarlijkse P&O- en OR-dag op 19 april geheel aan dit thema. Zet de datum nu vast in uw agenda!

De cao-partijen in de ggz zetten zich in voor vermindering van de werk- en regeldruk en hebben O&O-fonds GGZ een faciliterende en aanjagende rol gegeven in het ontwikkelen en aanbieden van beschikbaar materiaal en methoden. Daarom zet O&O-fonds GGZ deze kwestie centraal tijdens de landelijke P&O- en OR-dag 2018.

Maatwerk
Omdat elke organisatie anders is, is er niet één vaste aanpak om het probleem van werk- en regeldruk tegen te gaan en is maatwerk vereist. Daarom vraagt O&O-fonds GGZ deelnemers voorafgaand aan de P&O- en OR-dag een specifieke casus in te dienen. Deze casussen worden meegenomen in de voorbereiding van het programma van de dag, zodat de deelnemers na afloop met iets concreets naar huis gaan om op terug te grijpen wanneer ze met dit plan verder gaan binnen de eigen organisatie.

Voor wie?
Voor wie in een ggz-instelling werkt en in een OR is vertegenwoordigd, is deze dag een aanrader. Meer informatie over het programma en inschrijfmogelijkheden volgt later, maar noteer nu alvast deze datum!

Bron: FBZ