Buurtzorg beste werkgever in de zorg

op .

St. Buurtzorg Nederland, Geriant en de NSDSK (Nederlandse Stichting voor het Dove- en Slechthorende Kind) zijn de drie Beste werkgevers 2013 in de zorgsector.

 

St. Buurtzorg Nederland, Geriant en de NSDSK (Nederlandse Stichting voor het Dove- en Slechthorende Kind) zijn de drie Beste werkgevers 2013 in de zorgsector. Dit blijkt uit het Beste Werkgeversonderzoek dat Intermediair/Effectory voor de twaalfde keer heeft uitgevoerd.

In de totaalranglijst van werkgevers staat Buurtzorg op de tweede plek in de categorie bedrijven met meer dan 1000 werknemers. Geriant, dat hulp biedt aan mensen met dementie en hun familie/mantelzorgers, en NSDKS nemen respectievelijk de vierde en vijfde plek in op de ranglijst van bedrijven met minder dan 1000 werknemers.

Topwerkgevers zorg

Buurtzorg scoort een 8,9 op het gebied van algemene tevredenheid onder werknemers. Verder scoort de organisatie ruim een 9 op de punten verloopbestendigheid, betrokkenheid en loyaliteit. Geriant en NSDSK scoren qua algemene tevredenheid onder werknemers beide een 8,3. Geriant blinkt volgens het werkgeversonderzoek uit op de gebieden werkzaamheden en de organisatie. Bij NSDSK worden met name de verloopbestendigheid, loyaliteit en betrokkenheid geprezen.

Bron: Skipr