Arbeidsmarktcampagne Open Armen wederom genomineerd voor prestigieuze prijs

op .

De VVT arbeidsmarktcampagne Open armen is voor de tweede maal in Groot Brittannië genomineerd voor de CIPD Award in de categorie Best Recruitment Campaign of the Year.

De VVT arbeidsmarktcampagne Open armen is voor de tweede maal in Groot Brittannië genomineerd voor de CIPD Award in de categorie Best Recruitment Campaign of the Year. Niet alleen in Nederland trekt de campagne ‘Open Armen’ heel veel aandacht maar ook internationaal.
In de zorg word je met open armen ontvangen. Dat is het thema van de arbeidsmarktcampagne die begin 2010 voor de VVT sector is ontwikkeld. Doel van de campagne is het vergroten van de bekendheid en het versterken van het imago van werken in verpleeg- en verzorgingshuizen, de thuiszorg en kraamzorg. Ook brengt de campagne sinds kort kandidaten, die interesse hebben in een baan, in contact met de zorgorganisaties. Dit gebeurt via het hart van de campagne  www.openarmen.nl De doelgroepen zijn VMBO-scholieren en zij-instromers.
De campagne heeft bewezen dat het de doelgroepen bereikt en enthousiasmeert. Zo bezochten de laatste 12 maanden 225.000 unieke bezoekers de site. Op 11 juli zal de winnaar in Londen bekend worden gemaakt.

Sociale partners, verenigd in het arbeidsmarktfonds A+O VVT zijn opdrachtgever van de campagne.


Bron: A+O VVT