Ggz op één na populairste werkgever van 2012

op .

De Ggz staat achter de Rabobank op de tweede plaats in de lijst van vijftig populairste werkgevers van 2012. Dit meldt Intermediair op basis van het Intermediair Imago Onderzoek 2012.

De Ggz staat achter de Rabobank op de tweede plaats in de lijst van vijftig populairste werkgevers van 2012. Dit meldt Intermediair op basis van het Intermediair Imago Onderzoek 2012. Philips completeert op de derde plaats het erepodium.

In 2011 stond de Ggz nog op plek 30 in de lijst. Job Mensink, consultant bij Employer Brands Insights stelt op de website van Intermediair dat de sterke stijging past bij de toenemende populariteit van maatschappelijke bedrijven. In dit kader past ook de hoge notering van Bureau Jeugdzorg, dat nieuw in de lijst binnenkomt op nummer vijftien.


Zorgsector

Andere bedrijven uit de zorgsector die in de lijst staan zijn onder andere Achmea (10), UMC Utrecht (22), AMC (26), GGD (32), Univé (38), Erasmus MC (45), Stichting MEE (46) en het UMCG (49).

Het onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction en gehouden onder bijna vierduizend respondenten tot en met 45 jaar met een HBO-opleiding of hoger.
Bron: Skip