Partijen doen oproep aan ActiZ en BTN, alsmede Abvakabo FNV

op .

FBZ, NU’91 en CNV Publieke Zaak doen een oproep om op korte termijn weer te overleggen over de cao VVT. Daarvoor is een brief met deze oproep gestuurd naar de werkgevers en vakbond Abvakabo

Partijen doen oproep aan ActiZ en BTN, alsmede Abvakabo FNVFBZ, NU’91 en CNV Publieke Zaak doen een oproep om op korte termijn weer te overleggen over de cao VVT. Daarvoor is een brief met deze oproep gestuurd naar de werkgevers en vakbond Abvakabo.Begin april hebben de werkgevers ActiZ en BTN het overleg over een nieuwe cao VVT stopgezet. De werkgevers beoordeelden de inzet van met name Abvakabo als onvoldoende basis om verder te onderhandelen.FBZ, CNV Publieke Zaak en NU’91 vinden het “meer dan zonde” dat het cao overleg is stopgezet. De sector heeft een goede cao nodig en het stopzetten van de onderhandelingen leidt ertoe dat voorstellen die verbeteringen in de sector kunnen bewerkstelligen blijven liggen. Om die reden roepen de drie bonden Abvakabo en de werkgeversorganisaties op om zo spoedig mogelijk weer aan de onderhandelingstafel plaats te nemen.Werknemers verdienen een goede cao VVT en hebben dus recht op eerlijke onderhandelingen, ongeacht de opstelling van Abvakabo.


 


FBZ, NU’91 en CNV Publieke Zaak doen een oproep om op korte termijn weer te overleggen over de cao VVT. Daarvoor is een brief met deze oproep gestuurd naar de werkgevers en vakbond Abvakabo.


 


Voor brief aan werkgevers klik hier


Voor de brief aan Abvakabo klik hier