Instemming over tekst CAO Gehandicaptenzorg 2011-2014

op .

Nadat alle achterbannen hebben ingestemd met het onderhandelaarsresultaat voor de CAO Gehandicaptenzorg 2011-2014 zijn partijen het ook eens geworden over de tekst voor de nieuwe CAO.

Nadat alle achterbannen hebben ingestemd met het onderhandelaarsresultaat voor de CAO Gehandicaptenzorg 2011-2014 zijn partijen het ook eens geworden over de tekst voor de nieuwe CAO. Eind september wordt verwacht dat de opgemaakte tekst voor de nieuwe CAO beschikbaar te kunnen stellen. Daarna wordt de productie van het CAO-boekje ter hand genomen en een digitale versie van de CAO.De VGN heeft de tekst voor de nieuwe CAO inclusief de salaristabellen in concept opgesteld en op 30 augustus met de werknemersorganisaties besproken. Deze bespreking is positief verlopen. Partijen verwachten eind september de opgemaakte tekst voor de nieuwe CAO beschikbaar te kunnen stellen.Salaristabellen

Om de salarisverhoging per 1 oktober 2011 op tijd door te kunnen voeren, stelt men de definitieve salaristabellen nu al beschikbaar. Zie hiervoor de bijlage.