Nationale Zorg Jaarprijs presenteert raad van advies

op .

De Nationale Zorg Jaarprijs (NZJ) heeft een Raad van Advies ingesteld. Hierin bekende namen uit de zorgsector zoals Herre Kingma, bestuursvoorzitter Medisch Spectrum Twente, Marian Kaljouw, voorzitter V&VN en Jos Werner, CDA-fractievoorzitter in de Eerste Kamer.

Nationale Zorg Jaarprijs presenteert raad van adviesDe Nationale Zorg Jaarprijs (NZJ) heeft een Raad van Advies ingesteld. Hierin bekende namen uit de zorgsector zoals Herre Kingma, bestuursvoorzitter Medisch Spectrum Twente, Marian Kaljouw, voorzitter V&VN en Jos Werner, CDA-fractievoorzitter in de Eerste Kamer.
Adviesraad

Verder bestaat de raad van advies uit Jon Schaefer, directeur van Mediquest, John Lebbink, neuroloog en eindredacteur van De Zorggeverij, Ruud Koolen, uitgever en hoofdredacteur van Skipr, Jenneke van Veen, voormalig hoofdinspecteur Gezondheidszorg en Michel Dutrée, directeur van Nefarma.

De raad van advies zal de organisatie van de NZJ gevraagd en ongevraagd adviseren over alle aspecten van de Nationale Zorg Jaarprijs. Deze aspecten variëren van de prijscategorieën en de invulling van het jaarlijkse gala tot en met de verdere ontwikkeling van de NZJ. De NZJ organiseert op 1 november 2011 in Utrecht de uitreiking van de eerste Nationale Zorg Jaarprijzen. Tijdens een gala-evenement worden verschillende categorieprijzen uitgereikt. De NZJ kent de prijzen toe op basis van onderzoek en beoordelingen door zorgprofessionals, vakjury’s en zorgconsumenten.
Nationale Zorg Jaarprijs

Doelstelling van Nationale Zorg Jaarprijs is het verbeteren van het imago en het in de schijnwerpers zetten van de sector. De Nationale Zorg Jaarprijs wil een bijdrage leveren aan kennisverbreding en wil als inspiratiebron dienen voor bijzondere prestaties binnen de sector.
Bron: Skipr