Careyn zet personeel voor het blok

op .

Het personeel thuiszorginstelling Careyn heeft dinsdag te horen gekregen dat ze huishoudelijk werk moeten gaan doen. Daarbij gaan ze er drie euro per uur op achteruit. Wie hiermee niet akkoord gaat, wordt ontslagen. Dat meldt Omroep West.

Careyn zet personeel voor het blokHet personeel thuiszorginstelling Careyn heeft dinsdag te horen gekregen dat ze huishoudelijk werk moeten gaan doen. Daarbij gaan ze er drie euro per uur op achteruit. Wie hiermee niet akkoord gaat, wordt ontslagen. Dat meldt Omroep West.
Onaangenaam verrast

Vakbond CNV zegt onaangenaam verrast te zijn over de aangekondigde reorganisatie. De vakbond vernam het nieuws via de media en heeft nog niks van de thuiszorgorganisatie zelf gehoord. CNV zegt dat Careyn zich waarschijnlijk beroept op bedrijfseconomische omstandigheden. Als dat zo is dan mag de organisatie deze maatregelen nemen.
Zorg veiligstellen

Het CDA in de gemeente Westland heeft vragen gesteld aan burgemeester en wethouders. De partij wil onder meer weten wat de gemeente kan doen om de zorg aan cliënten veilig te stellen.


 


Bron:  Skipr.