Arbeidsmarktcampagne VVT OpenArmen nieuwe activiteiten

op .

Het imago van werken in de VVTbranche wordt verbeterd met de landelijke arbeidsmarktcampagne openarmen.nl. Als doelgroepen van de campagne zijn voor de start VMBO-ers/jongeren en Zij-instromers gekozen. In het bericht wordt informatie gegeven over de nieuwe activiteiten.

Arbeidsmarktcampagne VVT OpenArmen nieuwe activiteitenHet imago van werken in de VVTbranche wordt verbeterd met de landelijke arbeidsmarktcampagne openarmen.nl. Als doelgroepen van de campagne zijn voor de start VMBO-ers/jongeren en Zij-instromers gekozen. In het bericht wordt informatie gegeven over de nieuwe activiteiten.Hyves 2e fase

Om de campagne specifiek onder de aandacht te brengen bij VMBO-jongeren, is een Hyves campagne ontwikkeld. Door een VIPdag persoonlijke verzorging in het vooruitzicht te stellen worden jongeren verleid om een mini-spelletje te spelen, waarna ze worden uitgenodigd om zich in te schrijven om meer te weten te komen tijdens een VIPdag /open dag, van een VVTinstelling. De actie loopt drie keer gedurende drie dagen op Hyves.

Het eerste deel van de Hyves actie is afgerond; binnenkort gaat de 2e fase van de actie van start. Het eerste deel heeft geleid tot 820 inschrijvingen voor een bezoek aan een VVTinstelling.

Veel instellingen ontvangen reeds de geïnteresseerden. Voor goede koppeling van de kandidaat wordt een instelling in de buurt van de kandidaat gezocht. Om dit goed te doen is het plezierig dat het aantal instellingen nog wat toeneemt.Nieuwe actie Blinddate

Vanaf maandag 8 november start er een nieuwe actie. Vmbo-scholieren worden met een boomerangcard verleid een bezoek te brengen aan de website blinddate4u.nl. De jongelui kunnen een spannende blanddate arrangeren. Ze worden gekoppeld aan één van vier mysterieuze kandidaten, die uiteindelijk onze 4 vrienden van de website www.openarmen.nl blijken te zijn. Ook via deze actie kunnen kandidaten zich aanmelden voor een echte ontmoeting met een VVT instelling.Doel


Een heel scala aan (online en offline) media wordt ingezet om www.openarmen.nl  onder de aandacht te brengen. Dit levert veel bezoekers op en zeer veel belangstellende zij-instromers die zoeken naar een baan in de VVT.

Door de instelling open te stellen voor bezoekers ligt er een mooie kans om in contact te komen met enthousiaste mensen die (in de toekomst) mogelijk bij de instelling willen werken.


 


Bron:  Skipr.