Nieuwe website A+O VVT van start

op .

Verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg- en kraamzorginstellingen profiteren vanaf vandaag van een nieuwe website: www.aovvt.nl.

 

Nieuwe website A+O VVT van start

Verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg- en kraamzorginstellingen profiteren vanaf vandaag van een nieuwe website: www.aovvt.nl.Op de website staat overzichtelijke, praktische en interessante informatie over projecten, onderzoeken, publicaties en diverse arbo-instrumenten. Via de webwinkel kunnen zij gemakkelijk producten bestellen. Ook zijn hier tal van nieuwe publicaties te downloaden.

De website is een resultaat van de in 2009 opgerichte stichting A+O VVT, een fusie van arbeidsmarkt- en opleidingenfondsen SAB-V&V (verpleeg- en verzorgingshuizen) en FAOT (thuis- en kraamzorg).

In A+O VVT werken werkgeverskoepels ActiZ en BTN (Branchebelang Thuiszorg Nederland) en werknemersorganisaties ABVAKABO FNV, CNV Publieke Zaak, FBZ (Federatie van Beroepsorganisaties in de Zorg) en NU'91 samen aan een goed functionerende arbeidsmarkt en goede arbeidsverhoudingen voor medewerkers en instellingen.


 


Klik voor de website hier.